Götaström

Riksettanrallyt 30 Maj 2019

Målgång på i Slätten i Skillingaryd 12.00 -13.00

Kom före 12.00 så får du en anvisad plats för GFHK klubbens medlemmar, ALLA FORDON VÄLKOMMNA

MER  INFO på vaggeryd.se/riksettanrallyt

 I år är det Vaggeryds Kommun som står som värd för Riksettanrallyt. Målgången kommer att ske på Slätten i Skillingaryd runt lunchtid den 30 Maj. Förra året kom det rekordmånga fordon (ca: 1200 bilar) till Bredasten i Värnamo. Vi i vår klubb kommer att ha en stor medverkan med funktionärer och utställare m.m.

Detta är ett gyllene tillfälle för oss som klubb att visa upp oss, och vi skall försöka visa upp klubbens olika sektioner och aktiviteter under dagen.

Det kommer även att finnas en tema-utställning under rubriken ”Riksettan förr och nu…” Olika fordonstyper ställs mot varandra för att visa på den utveckling som skett genom åren. T.ex en Volvo polisbil från 1975 kontra en modern Volvo V90-dito. Hoks gamla brandbil ställs mot den nyaste o.s.v. Det blir en fantastisk möjlighet att ta med sitt barn eller barnbarn och visa att ”så såg en brandbil ut när jag var liten!”, samtidigt som de får tillfälle att titta in i en splitter ny polisbil. Det är inte bara barn som tycker det är spännande förresten…

Därtill kommer det att bli mat, fika, dansuppvisning, livemusik, prisutdelning och givetvis en drös med fina fordon att titta på.

Har du idéer på hur vi som klubb kan visa upp oss får du gärna kontakta mig!

/Christer Malmborg, R1-samordnare, 070-2845130  Håll utkik på Facebook och Hemsidan för mer information!

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

Copyright © Götaströms Fordonshistoriska Klubb All rights reserved. info@gotastrom.nu